0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS / VaporlinQ /

VaporlinQ e-liquid Neutral Delight

VaporlinQ e-liquid Neutral Delight
VaporlinQ e-liquid Neutral Delight

Vaporlinq E-liquid Neutral Delight is een neutrale smaakloze e-liquid. De vloeistof is verkrijgbaar met en zonder nicotine. De PG/VG verhouding is 70/30 zodat de Vaporlinq Neutrol Delight e-liquid ges

€ 4,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

VAPORLINQ E-LIQUID

NEUTRAL DELIGHT (NEUTRAAL)

Vaporlinq E-liquid Neutral Delight is een neutrale smaakloze e-liquid. De vloeistof is verkrijgbaar met en zonder nicotine. De PG/VG verhouding is 70/30 zodat de Vaporlinq Neutrol Delight e-liquid geschikt is voor de meeste apparaten. Geschikt om gewoon zo te dampen, maar ook een basis e-liquid om je eigen e-liquids te mixen of  te gebruiken in combinatie met Shake&Vape producten.

10 ML / 0 MG / 6 MG / 12 MG / 18 MG
Verhouding: 70% PG (Propyleenglycol), 30% VG (Vegitable Glycerine)
Primaire smaken: Neutraal smakende vloeistof / Gemaakt in: Nederland

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?