0
Winkelwagen
€ 0,00
Gamucci VaporCoils Vitess
Gamucci VaporCoils Vitesse

Ter vervanging van de Vitesse VaporCoil (verstuivings of verdampingselement) kunt u een set van 2 VaporCoils in een verpakking aanschaffen. Indien er weinig of geen dampontwikkeling meer is tijdens he

€ 6,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ter vervanging van de Vitesse VaporCoil (verstuivings of verdampingselement) kunt u een set van 2 VaporCoils in een verpakking aanschaffen. Indien er weinig of geen dampontwikkeling meer is tijdens het gebruik van uw Gamucci Vitesse Vaporizer of u proeft een licht verbrande smaak, terwijl er wel e-liquid in de tank aanwezig is, dan duidt dit op het einde van de levenscyclus van uw coil en dient deze vervangen te worden. Het is niet in een periode aan te geven wanneer dit gebeurd daar dit afhankelijk is van de mate waar in u dampt. Door de coil dan te vervangen kunt u weer met veel plezier dampen.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?