0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS /

Vapouriz

Weergave:
 


Bezig met laden...
Vapouriz Blueberry e-liquid in 6 en 12 mg
BLUEBERRY (BOSBES) Deze Blueberry e-liquid heeft een frisse en fruitige smaak zonder te zoet te zijn. Als je van bosbessen houdt
4,95
Vapouriz Classic Tobacco e-liquid in 0, 6, 12 en 18mg
CLASSIC TOBACCO (TABAK) Simpel en krachtige tabaksmaak. Verkrijgbaar in 4 varianten in een 10ml flesje.
4,95
Vapouriz Juicy Apple E-Liquid in 0 en 6mg
Vapouriz E-liquid Juicy Apple heeft een frisse appelsmaak en heeft een PG / VG verhouding van 70% / 30%. Deze E-Liquid is met name geschikt voor de standaard...
4,95
Vapouriz Menthol Special Blend e-liquid in 0, 6, 12 en 18 mg
MENTHOL SPECIAL BLEND (MENTHOL) Een klassieke frisse Menthol smaak, maar niet overdreven aanwezig. Verkrijgbaar in 4 varianten in een 10ml flesje.
4,95
Vapouriz Strawberry e-liquid in 0, 6, 12 en 18 mg
STRAWBERRY (AARDBEI) De Strawberry e-liquid van Vapouriz is fruitig, zoet en verfrissend. Niet te vergelijken met kunstmatige aarbei smaakstoffen. De...
4,95
Vapouriz USA Gold E-liquid als nicotine vrij en in 0, 6 & 12 mg
USA Gold Tobacco (Tabak) E-Liquid met een tobacco 'light' smaak. Deze e-liquid heeft een frisse Tabak smaak zoals de all-American classic. 
4,95
Vapouriz Virginia Tobacco e-liquid in 6, 12 en 18 mg
Virginia Tobacco (Tabak) Favoriet bij alle Tabak liefhebbers. Deze Vapouriz e-liquid heeft een bevredigende en zachte smaak. 
4,95
Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?