0
Winkelwagen
€ 0,00
SHAKE&VAPE / The Coffee House /

Hot Shot Nicotine Booster 18mg

Hot Shot Nicotine Booster 18mg
Hot Shot Nicotine Booster 18mg

Nicotine Shot by Hot Shot Door toevoeging van 10ml Nicotine Shot 18mg met neutrale smaak bij 50ml Shake&Vape e-liquid resulteert dit in 60ml e-liquid met een nicotinesterkte van 3mg. De Hot Shot Nico

€ 2,65
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nicotine Shot by Hot Shot

Door toevoeging van 10ml Nicotine Shot 18mg bij 50ml Shake&Vape e-liquid resulteert dit in 60ml e-liquid met een nicotinesterkte van 3mg.
De Hot Shot Nicotine Booster heeft een neutrale smaak.
 

Details
Inhoud: 10ml 
Nicotine sterkte: 18mg

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?