0
Winkelwagen
€ 0,00
Hexa Pod (navulling) Tabak-Menthol 20mg
Hexa Pod (navulling) Tabak-Menthol 20mg

De Hexa Pod Tabak-Menthol 20mg is gevuld met een vloeistof met een tabak-mentholsmaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar. Ieder verpakking bevat 2 Pods tabak-menthol en deze zi

€ 7,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Hexa Pod Tabak-Menthol 20mg is gevuld met een vloeistof met een tabak-mentholsmaak. De Pods hebben een inhoud van 2ml en zijn niet hervulbaar. Ieder verpakking bevat 2 Pods tabak-menthol en deze zijn uitsluitend te gebruiken in combinatie me het Hexa Pod systeem starterkit. De niet-hervulbare pod dient vervangen te worden door een nieuwe als hij leeg is.
De Tabak-Menthol Pods zijn gevuld met het zogenaamde nic-salts vloeistof en het nicotinegehalte is 20mg.  De liquid in de Hexa Pod heeft een verhouding van 50PG / 50VG.

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?