0
Winkelwagen
€ 0,00
E-SIGARETTEN /

Starterkits - Vaporizers

Weergave:
 


Bezig met laden...
Gamucci Micro USB Starterkit
De Gamucci Micro USB Starterkit is een herlaadbare E-sigaret met een 175 Mha batterij. De starterkit is te gebuiken in combinatie met Gamucci cartomizer...
14,95
Gamucci Starterkit Vitesse
Een starter elektronische sigaret met een 375 Mha batterij, te gebruiken in combinatie met liquids.
19,95
Justfog Q16 Starterset
De Justfog Q16 starter kit beschikt over een J-Easy 9 batterij waarmee het voltage in 8 stappen ingesteld kan worden. De batterij heeft een capaciteit van...
28,95
Kimsun Slim2R
Deze Kimsun SLIM2R is een zogenaamde 'POD MOD' met een 1.100mAh batterij en een 2ml "click" Atomizer, voor beginnende en meer ervaren dampers.
32,95
Truvape TruSonic vaporizer red or black
De Truvape TruSonic vaporizer is een vaporizer voor zowel de beginnende als gevorderde damper. De TruSonic is geschikt voor alle soorten liquids. De batterij...
29,95
Vapouriz V-Box 40w zwart, blauw of zilver
De Vapouriz VBOX 40w MOD heeft een handzaam formaat met een 2ml liquid reservoir en een 2.200Mha batterij. Verkrijgbaar in zwart, zilver en blauw.
39,95

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?