0
Winkelwagen
€ 0,00
E-SIGARETTEN /

Gamucci Instant Use - Disposables

Weergave:
 


Bezig met laden...
Gamucci Instant Use Original Menthol Bold 20mg
De Gamucci Instant Use Menthol Bold is een herlaadbare e-sigaret met een 175Mha batterij. Bij normaal gebruik, goed voor 400 puffs.
9,95 incl. btw
Gamucci Instant Use Original Regular 16mg
De Gamucci Instant Use is een wegwerp e-sigaret met een 175Mha batterij en een cartomizer met tabaksmaak. Bij normaal gebruik, goed voor 300 puffs.
3,00 incl. btw

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?