0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS /

Flavourtec Iced Serie

Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec Iced Apple
Flavourtec Iced Apple E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van appel en een vleugje frisse menthol, voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Blueberry
Flavourtec Iced Blueberry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van bosbessen en een vleugje frisse menthol, voor gebruik in elektronische sigaretten...
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Raspberry
Flavourtec Iced Raspberry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van frambozen en een vleugje frisse menthol, voor gebruik in elektronische sigaretten...
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Sour Cherry
Flavourtec Iced Cherry E-Liquid is een fruit e-liquid met de smaak van kersen en een vleugje frisse menthol, voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Strawberry
Flavourtec Iced Strawberry E-Liquid fruit met de smaak van aarbeien en een shotje frisse mint, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers. 
3,49 incl. btw
Flavourtec Iced Watermelon
Flavourtec Iced Watermelon E-Liquid fruit met de smaak van watermeloen en een shotje frisse menthol, voor gebruik in elektrische sigaretten en vapourizers.
3,49 incl. btw

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?