0
Winkelwagen
€ 0,00
E-LIQUIDS /

Flavourtec Tobacco

Onderstaand ziet u een overzicht van de Flavourtec E-Liquids met diverse tabaksmaken. Al deze varianten zijn beschikbaar met en zonder nicotine. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Flavourtec American Red Tobacco
Flavourtec American Red E-liquid is een tabak met de klassieke smaak van Amerikaanse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vapourizers.
3,49
Flavourtec King Leaves
Flavourtec King Leaves Tobacco E-liquid is een tabak liquid met een aparte smaak, gebaseerd op fijnproevers tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en...
3,49
Flavourtec RY4 Tobacco
Flavourtec RY4 E-liquid is een tabak met een zoete smaak, gebaseerd op traditionele Oriëntaalse tabak voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49
Flavourtec Virginia Tobacco
Flavourtec Virginia Tobacco E-Liquid is een aromatische Virginia tabak e-liquid voor gebruik in elektronische sigaretten en vaporizers.
3,49

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?