0
Winkelwagen
€ 0,00
SHAKE&VAPE / The Coffee House /

Caramel Macchiato 50ml e-liquid by The Coffee House

The Coffee House Caramel
Caramel Macchiato 50ml e-liquid by The Coffee House

Door de toevoeging van “fresh-brewed” Espresso, vanille siroop en caramel saus heeft deze Caramel Macchiato e-liquid een zoete, zachte maar toch robuuste smaak. Alleen verkrijgbaar zonder nicotine en

€ 19,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Door de toevoeging van “fresh-brewed” Espresso, vanille siroop en caramel saus heeft deze Caramel Macchiato e-liquid een zoete, zachte maar toch robuuste smaak. Alleen verkrijgbaar zonder nicotine en is alleen geschikt voor sub-ohm verdampers, zoals bv de Vapouriz V-Box
Deze 60ml  verpakking bevat 50ml nicotine-vrije liquid, waar je 10 ml nicotine bevattende e-liquid aan toe kunt voegen. Hierdoor kun je een e-liquid creëren met een nicotine sterkte naar behoefte. Door 10ml nicotine booster 18mg toe te voegen vervaardig je 60ml e-liquid met 3mg nicotine. Als de gewenste hoeveelheid nicotine is toegevoegd dient het flesje goed geschud te worden om het juiste mengsel te krijgen.

Details
Inhoud: 50ml Shake&Vape High VG e-Liquid
Nicotine sterkte: 0mg
Verhouding : 70% Vegetable Glycerin (VG), 30% Propylene Glycol (PG)
Alleen geschikt voor sub-ohm apparaten


 

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?