0
Winkelwagen
€ 0,00
5- Quic Nic Salt Pods Menthol 20mg (2)
5- Quic Nic Salt Pods Menthol 20mg (2)

Deze Quic Nic-Salt Pods met een frisse Menthol smaak, 2 pods per verpakking, zijn alleen te gebruiken in combinatie met de Quic Pod Starterkit. De Menthol Pods zijn voorgevuld met Nicotine Salt e-liqu

€ 7,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze Quic Nic-Salt Pods met een frisse Menthol smaak, 2 pods per verpakking, zijn alleen te gebruiken in combinatie met de Quic Pod Starterkit.

De Menthol Pods zijn voorgevuld met Nicotine Salt e-liquid en hebben een nicotinegehalte van 20mg. Iedere Pod bevat 1,8ml vloeistof. De PG/VG verhouding van deze nic-salt e-liquid Menthol is 50/50. Iedere verpakking bevat 2 voorgevulde pods. De pods zijn niet hervulbaar en dienen dus vervangen te worden als ze leeg zijn.
Quic Nic Salt E-Liquid Pods worden geproduceerd in Europa en de verpakking bevat een bijsluiter, welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.

 

Over ons

Welkom in de webshop van Van Berlikum Sales BV!
 
Zowel via vele verkooppunten in Nederland als ook online bieden wij u een ruim assortiment producten op het gebied van electronisch roken.
Ons assortiment bevat zowel e-sigaretten, vaporizers alsook bijbehorende navullingen (cartomizers) en  liquids van diverse merken zoals bijvoorbeeld Gamucci, Vapouriz en TruVape.
 
Kies naast de diverse typen hardware uit de diverse cartomizers en liquids. Te verkrijgen zowel met als zonder nicotine.  Al onze producten zijn veilig, gecertificeerd en voldoen aan de wetgeving.
 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per email:  info@vanberlikumsales.nl
 

Beoordeling

Alle producten worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle bestaande consumenten- en handels wetten in de markten waarin ze worden verkocht. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u contact opnemen via de button "snel naar", "contact".
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Bent u 18 jaar of ouder?